21 травня 2018

Німецько-українська Конференція Асоціації випускників ВНЗ України та Німеччини

З 29 травня по 1 червня 2018 р. в КНУ імені Тараса Шевченка відбудеться Німецько-українська Конференція Асоціації випускників ВНЗ України та Німеччини в рамках проекту "Alumni-Network Ukraine-Germany", який ведеться університетом м. Вюрцбург (Німеччина) та низкою університетів України. Одним із учасників цього проекту також є Гумбольдт Клуб.

Головною метою конференції є зміцнення українсько-німецьких наукових зв’язків, сприяння загальному процесу модернізації в Україні шляхом більш ефективної наукової взаємодії між українськими науковцями та випускниками німецьких університетів, що проживають в Україні.

Робоча мова конференції - англійська. У перший день заходу, 29 травня буде забезпечено синхронний переклад з німецької мови.

Участь у конференції - безкоштовна. Іногороднім учасникам відшкодовуються дорожні витрати та забезпечується проживання у м. Києві на період проведення конференції.

Детальна інформація та реєстрація за посиланнями:

https://www.uni-wuerzburg.de/…/alumni-network-ukraine-germa…

https://uni-wuerzburg.alumnionline.de/…/eventman…/eventform…

Реєстрація триває до 21 травня 2018 р.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Центру німецького права та координатора конференції з української сторони - Яни Ляшко:
044 239 32 69, zdr.knu@gmail.com